Σχετικά με εμάς

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, παρακολουθούμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με κύριο μέλημά μας την ικανοποίηση των αναγκών

Το όραμά μας είναι να γίνουμε η επιλογή στην αγορά αξεσουάρ κινητών συσκευών και κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια των πελατών μας, να γίνεται πιο αγαπημένο απ’ ότι το αντικείμενο που καλείται να προστατεύσει!

Με την Ποιότητα, τον Σχεδιασμό και τη Λειτουργικότητα σαν κατευθυντήριες αρχές κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας  χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας μόνοι μας προκειμένου να ανακαλύψουμε καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις.

Η Caselab γεννήθηκε από την ανάγκη για καινοτομία και την αστείρευτη  περιέργεια, και αυτά αποτελούν ακόμα τη μεγαλύτερή μας δύναμη. 

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το ανακυκλώσιμο πλαστικό  που χρησιμοποιούμε στις περισσότερες ECO θήκες, όπως επίσης για το συνθετικό δέρμα  PU το οποίο είναι μοιάζει σαν πραγματικό δέρμα στην εμφάνιση, αλλά είναι πιο ανθεκτικό και είναι ιδανικό για την κατασκευή θηκών κινητών τηλεφώνων τα οποία υφίστανται ιδιαίτερη φθορά. Επιπλέον, οι θήκες από καθαρό TPU καθιστoύν τα προϊόντα μας οικονομικά προσιτά, πετυχαίνοντας μια εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.